"Δημιουργεί την καινοτομία στην επικοινωνία των επιχειρήσεων. "

 

 Ericsson-LG Enterprise είναι ο κορυφαίος πάροχος λύση επικοινωνιών των επιχειρήσεων με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια αγορά.

 

Μια επιχείρηση με 2 brand names συνώνυμα της παγκόσμιας καινοτομίας, που έχει καταφέρει να αναπτύξει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Ελληνικής ΑγοράςΔιαθέτη στην αγορά μια μια πλήρη σειρά προϊόντων «iPECS», η Ericsson, LG Enterprise για Unified Communications που απευθύνονται σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις από 8 μέχρι 2.400 χρήστες και καθιερώνει την ισχυρή θέση της μέσω της προηγμένης τεχνολογίας και ποικίλες περιοχές αναφοράς. 

 

Οι πλατφόρμες της, επιτρέπουν την αξιοποίηση των εξελιγμένων τηλεπικοινωνιακών δικτύων νέας γενιάς (FTTB/FTTH, 4G/4G+ κ.λπ.) και επιτρέπουν στις επιχειρήσεις -αλλά και στους καταναλωτές- να κεφαλαιοποιούν τις νέες δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρει το νέο περιβάλλον.

 

Οι πλατφόρμες Ericsson LG, όχι μόνον αξιοποιούν τις υψηλές ταχύτητες επικοινωνίας των νέων δικτύων, αλλά επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών όπως (Cloud Telephony, Geographic redundancy, Contact Center, Call recording, Call Reporting, NMS).

 

Επιπλέον επιτρέπουν την ενσωμάτωση εφαρμογές που αφορούν στο back office, όπως επίσης εφαρμογές που καλύπτουν το εξωτερικό περιβάλλον της επιχείρησης (CRM, Social Media κ.ά.), εφαρμογές που αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σύγχρονη επιχείρηση.

 

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές της, στόχος της είναι να εδραιώσει το εμπορικό σήμα iPECS ως κορυφαίο επικοινωνίας των επιχειρήσεων παροχής στον κόσμο.